“Dekanımız Öğrencilerle Buluşuyor" Etkinliğinin ilki 03 Kasım 2017 tarihinde gerçekleşti

07 Kas

Fakültemizde Dekanımız Prof. Dr. Safinaz ATAOĞLU tarafından 2017 yılı Kasım ayında başlatılan “Dekanımız Öğrencilerle Buluşuyor” adı altında öğrencilerimizin sorunları ve isteklerinin dinlendiği toplantılarımızın ilki 03.11.2017 tarihinde Dekanlık Makamında yapılmıştır.

Eğitim-öğretim faaliyetleri başta olmak üzere, bilimsel araştırmalar ve projeler, sosyal sorumluluk faaliyetleri gibi birçok alanda kendisine iletilen konular hakkında değerlendirmelerde bulunan Dekanımız Prof.Dr. Safinaz ATAOĞLU “Dekanımız Öğrencilerle Buluşuyor” Uygulamasının Fakültemizin gelişme sürecine, Öğrenci memnuniyetine ve Tıp Eğitimi Akreditasyon sürecine büyük katkı sağladığını ifade etti.